Varme

Der findes mange forskellige måder at opvarme en bolig på:

pillefyr, varmepumpe, naturgas, brændeovn, olieovn, solfanger, isolering, energiglas, stearinlys og en rigtig påklædning..

Alle har de én fællesnævner ….. Det koster penge !

Solex VVS tilbyder et energitjek samt en uforpligtende snak om de mange forskellige muligheder. Mange kunder oplever efter at have truffet et valg af energiform, at der er nogle ting de ikke lige har taget højde for, ting der sikkert havde fået dem til at vælge anderledes. Rigtig mange kunder indrømmer, at var de blevet ordenligt og neutralt rådgivet før de traf deres valg, ville de have de have truffet et anderledes valg.

Jeg har qua. min uddannelse fra Teknologisk Institut som exam. energirådgiver siden 2002 arbejdet med energirådgivning, og det er det bedste resultat opnås ved, at et eventuelt samarbejde indledes med en uformel snak med kunden omkring tanker og idéer, hvor jeg rådgiver omkring diverse positive og negative aspekter, forbundet med det pågældende/påtænkte produkt, hvilket vil komme Dem som kunde til gavn.

Min erfaring er, at kunderne efter en tænkepause oftest vender tilbage med henblik på et tilbud på den løsning de vælger!